De Parel van Urk

De Parel van Urk 900 1600 Lindenoord

Zaterdag 20 mei was er een skeelertoertocht in Urk. De Parel van Urk. Het is de derde keer dat ik er aan mee deed. Toen ik er was, ging ik me eerst inschrijven. Ik kreeg een briefje mee waar een EHBO-nummer op stond en de route. Ik deed de 25 km. Toen ik mijn skeelers had aangetrokken, mocht ik gelijk beginnen. Mijn pake ging met mij mee op de fiets. Er stonden onderweg ook pijlen op de weg, zodat je wist waar je naar toe moest. Het is een leuke toeristische route en leuk om te skeeleren. De wegen zijn bijna altijd goed onderweg. En je krijgt een mooie medaille als je het hebt gehaald.

Ook eens een toertocht rijden? Op https://knsb.nl/diensten-voor-verenigingen/vereniging-sport/skatetoertochtkalender/ vind je de recreatieve kalender!

Damiana Hoen